Bröllopsmat

Vi älskar att sätta guldkant på era stora tillfällen i livet så att ni kan njuta av stunden fullt ut. Kontakta oss så tar vi tillsammans fram en meny och en upplevelse utöver det vanliga!

Låt oss ta hand om cateringen till ert bröllop. Vi älskar att få sätta guldkant på era stora tillfällen i livet så att ni kan njuta av stunden fullt ut. Låt Vemdalen Catering ta hand om en av de viktigaste dagarna i ert liv. Kontakta oss så tar vi tillsammans fram en meny och en upplevelse utöver det vanliga!

Buffé, tre- eller flerrättsmenyer och sharing för bröllop

Här finns möjlighet för en härlig buffé, en meny av tre eller flera rätter eller varför inte servera mat på det otroligt familjära och sociala sättet sharing .

Sharing innebär att man lagar flera rätter, till exempel en tre-rätters i fine dining anda, och serverar i fina serveringskärl och fina fat som gästerna får dela på tillsammans.

Låt oss ta hand om bröllopsmaten. Boka idag, vi erbjuder våra tjänster i bland annat Östersund, Jämtland och Vemdalen.

Menyförslag 1

Förrätt

Lättbakad regnbåge från Börtnan, löjrom från Kalix, dill­rimmad gurka, soja­majonnäs, friterad rotselleri och smörgås­krasse

Varmrätt

Karl-johan­svamp, stekt ren­innanlår från Jillie ren i Funäsdalen, gräddkokt spetskål från Ås trädgård i Östersund, palsternacks­puré, kraftig viltsky, lingon från skogen runt Klövsjö

Dessertfat

Choklad­terrine, mjuk mandelkaka, blåbärs­pannacotta, havtorns­curd, hallon och choklad­maräng

Menyförslag 2

Förrätt

Krabba som rulle i inlagt päron, löjrom, rökt cremé fraiche, tomatolja, morotspuré smaksatt med havtorn samt smörgåskrasse

Varmrätt

Lammytterfilé, grön ärtpuré, lammkorv, rödvinsås, svart vitlökscremé och salt havreflarn

Dessertfat

Äpple, havrecrust, italiensk maräng, vaniljcreme och röd harsyra

"Peter gjorde vår bröllopsmiddag och vi å alla våra gäster har aldrig ätit något godare. Det var kvällens snackis! Han fick det att kännas både ”oss” och väldigt lyxigt på samma gång, det var så mycket mer än vad vi kunnat vänta oss. Hans personal var lika proffsig som han, så dom ska suga i sej dom åxå. Kan varmt rekommendera Vemdalen catering, ni kommer inte att bli besvikna."

- Karin Kana Nordén

Er dag - Era önskemål

Att gifta sig är bland det största man gör i livet. Vi vill att er dag ska bli exakt så perfekt som ni har drömt om. Därför är varje meny och arrangemang skräddarsytt för just era behov och önskemål. Vi har samlat på oss många års erfarenhet av bröllop och har tips på både menyer, lokaler och andra företag som kan bidra till att skapa det perfekta fjällbröllopet. Hör gärna av dig till oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er!